در این دیدار صمیمانه، مریم طهماسبی با بیان اینکه آرزوی پدرم شهادت بود، گفت: به اذعان پرسنل بیمارستان، پدرم در طول مدت کوتاه ریاست خود، مانند فرماندهان جنگ، با تمام قوا مشغول خدمت بود و پس از ابتلا به کرونا نیز اهل گذشت و فداکاری بود؛ چنانکه علیرغم نفس تنگی، اصرار داشتند کپسول اکسیژن خود را در اختیار سایر بیماران قرار دهند.
وی افزود: وقتی به پدرم ریاست بیمارستان آمل در دوران کرونا پیشنهاد شد، به ایشان گفتم کاش این مسئولیت را در این برهه قبول نمیکردید، اما پدرم پاسخ داد باید در بحران به داد همشهریهایم برسم.
محمدجواد طهماسبی نیز با اشاره به امتناع دکتر طهماسبی برای انتقال به تهران، گفت: ایشان حاضر نبود به تهران منتقل شود و میگفت اگر بیمارستان را ترک کنم، بیمارانم امیدشان را از دست میدهند.
در ادامه باقری، دکتر طهماسبی را الگوی شایسته مدافعان سلامت و نماد برجسته حقوق بشر اسلامی خواند و اظهار کرد: بشریت مدیون کسانی است که برای صیانت از حقوق انسان حاضرند وجود خود را هم هزینه کنند. به همین جهت شهید طهماسبی هنگام تجاوز دشمن، جلودار دفاع از ملت در برابر متجاوزان و هنگام شیوع بیماری کرونا سردمدار دفاع از سلامت مردم بود و در نهایت مفتخر به دریافت نشان شهادت شد.
Wednesday, 29 March , 2023