رییس شوراهای حل اختلاف استان تهران با اشاره به اینکه مصداق این فعالیتهای نیکوکاری میتواند اقدامات شوراهای حل اختلاف باشد، عنوان کرد: اعضای شورا از جنس مردم هستند و شورای حل اختلاف یک نهاد مردمی است. اصلاح ذات البین بهترین نوع نیکوکاری است و شوراهای حل اختلاف از این قاعده مستثنی نیست.
وی گفت: ۳۴ مجتمع در شهر تهران را به عنوان پایگاه بسیج قرار دادیم و ابلاغ فرماندهی پایگاه بسیج شوراها همزمان با هفته قوه قضاییه برای سرپرستان صادر شد.
مهدوی افزود: در سنگر شوراها با تفکر بسیجی و انقلابی، اقدامات و تحولات اساسی بعمل آمده و فکر بسیجی و جهادی بیش از پیش پویا و احیا گشته است.
رییس شوراهای حل اختلاف استان تهران نتیجه این اقدامات جهادی را کاهش ۱۰ هزار پرونده از شعب رسیدگی در شوراهای حل اختلاف عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۶۱ شعبه ویژه صلح و سازش در کنار دادسراها، زندانها، اتحادیههای صنفی و تولیدی، شهرکهای صنعتی و بقاع متبرکه مستقر شده است.
وی گفت: در ۱۹ دادسرا، ۲۶ شعبه ویژه صلح و سازش ایجاد که حدود ۴۸ درصد پروندههای ارجاعی کیفری به این شعب با صلح و سازش مختومه شده است.
در ادامه حسن زاده معاون قضایی دادگستری استان تهران نیز گفت: آن قدر مردم ارزش دارند که در فرهنگ قرآنی، فرهنگ انقلاب اسلامی، در بیانات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، اولیای دین و ائمه معصومین، مردم در صف اول تکریم در نظام هستی هستند و آنقدر مهم که تمام خطابهای قرآن و سفارشات برای خدمت به مردم است.
حسن زاده در ادامه افزود: تفکر بسیجی یکی از میوههای مردمی انقلاب است که اگر این میوه مردمی نبود چه بسا در خیلی از این بحرانها که برایمان ساختند پیروز از میدان بیرون نمیآمدیم، خداوند مردم را اصل میداند.
Tuesday, 31 January , 2023